Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Time: Зеленський почувається зрадженим союзниками

  • 31.10.2023, 08:55
  • 1 040

Американський журнал Time присвятив обкладинку нового номера і статтю президенту України Володимиру Зеленському

Володимир Зеленський. Фото з мережі
Володимир Зеленський. Фото з мережі

Про це повідомляється на сайті видання.

У своїх президентських телефонних розмовах та закордонних поїздках українському лідеру, як вважає автор Саймон Шустер, все важче переконувати світових лідерів, що стабільна допомога Україні повністю відповідає їхнім національним інтересам.

Саймон Шустер — автор матеріалу. Він розповідає про труднощі президента у тому, щоб утримати увагу міжнародної спільноти до війни в Україні, зокрема США, особливо після нового вибуху конфлікту в Ізраїлі, згадує про серйозні проблеми з корупцією тощо. Видання розповідає про Володимира Зеленського, його боротьбу за міжнародну допомогу нашій державі та його фотографію на обкладинці.

«Ніхто так не вірить у нашу перемогу, як я. Самотня боротьба Володимира Зеленського», — йдеться на обкладинці журналу.

Автор зазначив, що на початку російського вторгнення місія Зеленського полягала у тому, щоб зберегти симпатії людства до України. Тепер його завдання дещо ускладнилося. У своїх президентських телефонних розмовах та закордонних поїздках йому потрібно переконувати світових лідерів, що стабільна допомога Україні повністю відповідає їхнім національним інтересам. Досягти цього стає важче, оскільки глобальні кризи множаться.

Видання зазначає, що останній візит Зеленського до Вашингтона, де він виступав перед Конгресом і спілкувався з керівництвом країни, не дав результатів, на які він сподівався. Проте зараз президент України «має намір виграти війну на українських умовах і змінює тактику, щоб досягти цього».

«Розуміючи, що потік західної зброї з часом може вичерпатися, українці збільшили виробництво дронів і ракет, які вони використовують для атак на російські маршрути постачання, командні центри та склади боєприпасів далеко в тилу ворога», — пояснили у Time.


Джерело: Time

Схожі новини