Передплата 2024 «Добра кухня»

Південна Корея та США провели спільні військові навчання

  • 22.10.2023, 13:45
  • 405

У південнокорейській провінції, що межує з КНДР, Велика Британія та Південна Корея провели військові навчання за участі понад 4 тис. військових і майже 300 одиниць бойової техніки

Фото умовне
Фото умовне

Про це повідомляє Yonhap.

Навчання під назвою Silent Shark («Тиха акула»), які проводяться один раз на два роки, тривали із 6 до 22 жовтня. Спільні військові тренування мали на меті підвищити навички ведення протичовнової війни з огляду на загрози з боку Північної Кореї, зазначили у Збройних силах Південної Кореї.

Всього було залучено понад 4 тис. військових, серед яких була рота шотландської гвардії британської армії, а також близько 270 одиниць бойової техніки: танки, гелікоптери та безпілотники.

Навчання включали дві триденні частини тренувань ведення наступальних та оборонних бойових дій. Таким чином тренування за такими сценаріями мають посилити здатність військових Британії та Південної Кореї координувати свої дії під час виконання бойових завдань.

Цьогоріч Британія відправила на навчання більший підрозділ, аніж торік, коли її представляв один взвод, йдеться у повідомленні.

Схожі новини