Передплата 2024 ВЗ

Олег Барна посмертно виграв суд проти журналіста 1+1

  • 18.10.2023, 09:53
  • 1 135

Ухвала суду вступила в дію пів року тому

Олег Барна
Олег Барна

Поо це повідомила народна депутатка Ірина Герашенко.

Ольга Барна, дружина Олега, пригадує, як в останньому sms перед виходом в бій, чоловік просив родину продовжувати суди, щоб захисти його чесне ім'я.

«Олега цькували, бо він був правдолюб і критикував нинішню владу. Сьогодні пані Ольга отримала рішення суду по справі № 758/6759/19, яке набрало чинності ще 17 квітня 2023 року», — повідомила Ірина Геращенко.

Ухвала: «Позов Барни Олега Степановича до Колтунова Ігоря Сергійовича про захист честі, гідності та ділової репутації, спростування недостовірної інформації - задовольнити повністю».

«Ігор Колтунов — журналіст Плюсів, який розпочав флешмоб „Ідіть у с…“ й зводив наклепи на Олега про голосування за гроші, купу іншого бруду, приїжджав під будинок до Олега. Ця ж компашка і під моїм будинком в селі лазила. Ухвала суду вступила в дію пів року тому! Але і досі ані Колтунов, ані Плюси в рамках марафону не принесли вибачень перед родиною Олега і жодних спростувань. „Європейська Солідарність“ вимагає від журналіста і телекомпанії „1 плюс 1“ негайно виконати рішення суду, зробити спростування і вибачення. Олеже, світла памʼять. Дякуємо, що був таким. Справжнім», — резюмує народна депутатка.

Схожі новини