Передплата 2024 «Добра кухня»

Пропагандистці Діані Панченко повідомили про підозру у держзраді

  • 12.10.2023, 12:45
  • 893

Співробітники Служби безпеки України зібрали докази державної зради з боку колишньої ведучої телеканалів Віктора Медведчука Діани Панченко. Їй оголосили нову підозру

Фото: СБУ
Фото: СБУ

Про це повідомили в СБУ.

За даними спецслужбовців, після роботи на підсанкційних телеканалах Медведчука вона виїхала до тимчасово окупованого Донецька, щоб продовжити інформаційно-підривну діяльність на користь рф.

Встановлено, що з жовтня 2022 року і дотепер Панченко за вказівкою з москви сприяє військово-політичному керівництву рф у підривній діяльності проти України.

Зокрема, фігурантка систематично виправдовує збройну агресію рф проти України, підтримує та пропагує окупацію регіонів України, а також маніпулятивно висвітлює військово-політичну ситуацію в Україні і закликає українців не чинити спротив окупантам.

Матеріали такого змісту Діана Панченко систематично викладає на власному YouTube-каналі, який налічує майже один мільйон користувачів. Крім того, пропагандистські «сюжети» та «публікації» Панченко «розганяє» через мережу прокремлівських Telegram-каналів.

На підставі нових фактів злочинної діяльності слідчі Служби безпеки повідомили фігурантці про підозру за ч. 2 ст. 111 Кримінального кодексу України (державна зрада, вчинена в умовах воєнного стану).

Оскільки Панченко переховується від правосуддя, тривають комплексні заходи для притягнення її до відповідальності.

Схожі новини