Передплата 2024 ВЗ

Стало відомо, коли почне курсувати потяг «Варшава — Рава-Руська»

  • 24.09.2023, 16:45
  • 820

Польська залізниця внесла маршрут «Варшава — Рава-Руська» до розкладу руху поїздів. Потяг розпочне курсувати з 15 жовтня і буде щоденним

Польський потяг. Фото з мережі
Польський потяг. Фото з мережі

З Варшави до Рави-Руської потяг виїжджатиме о 21.45 місцевого часу та прибуватиме о 5-й годині 45 хвилин. Відправлення з Рави-Руської - об 11.00, прибуття до Варшави — о 17.29. Продаж квитків онлайн поки що недоступний, тому вартість квитків наразі не відома. Маршрут поїзда пролягатиме через Люблін.

Нагадаємо, ще у лютому Львівська ОВА підписала Меморандум про співпрацю щодо розбудови залізничної інфраструктури на території Рава-Руської міської територіальної громади. Відтак, ОВА за кошти обласного бюджету та громад розробляла ПКД щодо відновлення євроколії протяжністю 8 кілометрів та вокзалу у місті Рава-Руська з можливістю проводити митний контроль.

Реалізація цього проєкту дозволить розвинути пасажирські перевезення, стане альтернативою іншим видам транспорту для перетину кордону та розвантажить пункти пропуску. Наразі ще не відомий графік поїзда та вартість поїздки.

Схожі новини