Передплата 2024 «Добрий господар»

В Одесі 14-річна школярка померла від передозування наркотиками

  • 18.09.2023, 16:30
  • 923

В Одесі внаслідок отруєння психотропними речовинами померла 14-річна дівчинка. Правоохоронці затримали 17-річного містянина, який продав їй наркотики

Фото: Поліція Одеської області
Фото: Поліція Одеської області

Хлопцю загрожує до 10 років ув’язнення, повідомляють в поліції Одеської області.

Про смерть школярки від психотропів поліцію поінформували медики. При огляді помешкання померлої дівчини поліцейські знайшли амфетамін. Також були дослідженні записи з камер відеоспостереження в районі проживання дівчини, що допомогли встановити особу, яка продала їй наркотики.

Вночі дитині стало зле і її госпіталізували до лікарні, де вона померла. За попереднім висновком, причиною смерті дівчинки стало отруєння наркотичними препаратами. Остаточна ж причина буде встановлена після проведення судово-медичної експертизи.

Також правоохоронці встановили, що неповнолітній «наркоділець» для подальшого збуту замовляв наркотики через месенджери, а забирав їх в схованках.

Під час обшуку помешкання наркоторгівця були вилучені амфетаміни, ваги, пакувальний матеріал, мобільний телефон, пакети з кристалічною, порошкоподібною та рослинною речовинами невідомого походження. Вилучені речовини скеровані на експертизу.

Підозрюваного вже затримали та слідчі клопочуть про взяття його під варту.

Схожі новини