Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Магнітні бурі на 11 — 17 вересня 2023 року

Учені Центру передбачення космічної погоди Національного агентства океанографічних та атмосферних досліджень США для метеочутливих і метеозалежних осіб на цей тиждень дали таке передбачення космічної погоди

За ним таким особам, а та­кож із вродженими і набутими вадами здоров’я, людям похи­лого віку, вагітним жінкам вар­то особливу увагу приділити контролю за самопочуттям у другій половині цього тижня, а саме від 14 до 17 верес­ня. Адже саме на цей період очікується підвищення соняч­ної активності до 3−4 балів, що призведе до збудження гео­магнітного поля Землі.

Тому варто заздалегідь при­готуватись до цього «подарун­ка» космічної погоди: збіль­шіть кількість чистої води або трав’яного чаю, які споживаєте, а алкоголь, як і жирну їжу, виключіть з раціону. Висипай­тесь, уникайте стресу, на випа­док загострення хронічних за­хворювань тримайте під рукою домашню аптечку. Одне сло­во, будьте обережні та дбайли­во ставтеся до свого організ­му, дотримуйтесь здорового способу життя та порад ліка­рів, аби примхи космічної пого­ди не завдали вам шкоди.

Схожі новини