Передплата 2024 «Добра кухня»

У «Слуг народу» замість Арістова з’явилася нова депутатка

  • 09.08.2023, 12:30
  • 703

У Верховній Раді України зʼявилася нова народна депутатка від фракції «Слуга Народу» Наталя Лактіонова, яка балотувалася до парламенту під номером 146

Верховна Рада. Фото умовне
Верховна Рада. Фото умовне

Про це повідомив народний депутат Олексій Гончаренко.

Лактіонова сьогодні, 9 серпня, склала присягу як народна депутатка України. У Раді вона зайняла місце парламентаря Юрія Арістова.

Арістов був обраний на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі від політичної партії «Слуга народу».

Як зазначила народна депутатка Ірина Геращенко («Євросолідарність»), нова депутатка є рідною сестрою секретарки президента Володимира Зеленського Марії Левченко.

Марія Левченко, крім роботи на президента, фігурувала в ЗМІ і через свого обранця — колишнього заступника міністра внутрішніх справ Олександра Гогілашвілі. При цьому подружжя Левченко-Гогілашвілі принаймні в 2021 році разом відпочивало з подружжям головного розвідника Міноборони Кирила Буданова.

Гогілашвілі був звільнений з посади заступника міністра через сварку із силовиками на вʼїзді в Донецьку область. Він образився, що його не впізнали і спитали документи: «Єдиний заступник міністра, з таким є**ом, як у мене, він лише один».

Схожі новини