Передплата 2024 «Добра кухня»

На підтримку бізнесу ветеранів — 300 тисяч гривень

У місті Лева запроваджують додаткову підтримку бізнесу з міського бюджету — щоб у воєнний час він тримався на плаву, підприємці сплачували податки, створювали робочі місця. Будуть два види ваучерів — для ветеранів та інвестиційний ваучер на проєкти подвійного призначення

Такий ваучер може бути ви­користаний на придбання об­ладнання, сировини, матеріа­лів, комплектуючих, на оренду приміщення та транспортних засобів, необхідних для реаліза­ції свого бізнес-проєкту, на за­купівлю ліцензійного програм­ного забезпечення та навчання, консультації з питань започатку­вання та ведення бізнесу тощо.

«Питання про додаткові вау­чери винесуть на розгляд сесії Львівської міської ради, — роз­повів перший заступник місь­кого голови Львова Андрій Москаленко. — Бізнес-ваучер надаватимуть на конкурсних за­садах, згідно з положенням про ваучерну підтримку суб'єктів малого та середнього підпри­ємництва у розмірі не більше ніж 300 тисяч гривень. Інвести­ційний ваучер на проєкти по­двійного призначення нада­ватимуть підприємствам, які займаються розробкою, ство­ренням, впровадженням та ре­алізацією інноваційної продукції з подвійним призначенням — у сферах охорони здоров’я, без­пеки й оборони».

Схожі новини