Передплата 2024 «Добра кухня»

росіяни боятимуться наближатися до Криму й наших берегів Азовського моря, — Зеленський

  • 02.07.2023, 17:45
  • 800

Президент Володимир Зеленський переконаний, що окупанти боятимуться наближатися до українського Криму й берегів Азовського моря

Володимир Зеленський. Фото ОПУ
Володимир Зеленський. Фото ОПУ

«Ворог точно не диктуватиме умови в Чорному морі, і окупантам доведеться так само боятися наближатися до нашого українського Криму й до наших берегів Азовського моря, як російські кораблі вже бояться наближатися до нашого Чорноморського узбережжя», — наголосив він.

Президент зазначив, що у неділю перебуває в Одесі передусім для того, щоб привітати воїнів Військово-морських сил ЗСУ з їхнім професійним днем.

«Достатньо лише згадати, які амбіції були у росії на початку повномасштабної агресії та які з тих амбіцій тепер на дні Чорного моря», — зауважив він.

Зеленський зазначив, що нагородив найкращих та привітав курсантів Інституту Військово-морських сил Одеської морської академії. Також він відвідав поранених воїнів у шпиталі.

«Була сьогодні також доповідь нашого командувача Військово-морських сил віце-адмірала Олексія Неїжпапи, а також командувача ОСУВ „Одеса“ генерала Москальова. І щодо безпекової ситуації зараз, і щодо наших стратегічних завдань — для нашого флоту, для нового напряму — флоту морських дронів — та для нашої берегової оборони. Все реалізуємо! Впевнений!», — наголосив президент.

Схожі новини