Передплата 2024 ВЗ

На Бахмутському напрямку за добу відбулися 4 бойові зіткнення, — речник

  • 01.06.2023, 10:55
  • 440

ЗСУ знищили 59 окупантів, 103 поранені, 1 потрапив у полон

Бахмут сьогодні. Фото із мережі
Бахмут сьогодні. Фото із мережі

Про це повідомив речник Східного угруповання військ Сергій Череватий.

«Ворог значно зменшив свою активність на Бахмутському напрямі. За останні дні відбувається мінімум бойових зіткнень, за цю добу — чотири було. Ворог продовжує прикривати свої ротаційні заходи вогнем ствольної та реактивної артилерії. За цю добу 436 ударів завдав. Ми також завдавали ударів у відповідь. У ході бойових зіткнень та ударів 59 окупантів було знищено, 103 — дістали поранення, 1 потрапив у полон», — сказав він.

На Бахмутському напрямку також знищено 2 станції радіоелектронної боротьби (РЕБ), БПЛА «ZALA», гармату «Гіацинт», 2 автомобілі з боєприпасами, два склади з боєприпасами та протитанковий ракетний комплекс.

Тим часом на Лимано-Куп'янському напрямку, за інформацією Череватого, сталося 6 бойових зіткнень, 23 авіанальоти, 522 артобстріли. Усі атаки ворога були відбиті. Під час відбиття атак 52 окупанти було знищено, 85 дістали поранення, 4 потрапили в полон.

«Знищено танк Т-72, БТР-70 — слід зазначити, що це дуже стара модель, характерно, що вони вже починають їх використовувати. Також знищено гаубиці Д-30, міномет, станцію РЕБ та командно-спостережний пункт ворога», — додав речник.

Схожі новини