Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Окупанти завдали чотири ракетні удари по Україні, — Генштаб

  • 21.05.2023, 19:35
  • 557

Протягом доби росіяни завдали по території України 4 ракетних і 45 авіаційних ударів, здійснили понад 30 обстрілів із реактивних систем залпового вогню

Фото умовне із мережі
Фото умовне із мережі

«Зруйновано та пошкоджено приватні житлові будинки та іншу цивільну інфраструктуру. Для нанесення ракетних ударів по українських містах Лиман, Слов’янськ і Костянтинівка противник знову використовував ЗРК С-300, які не є високоточною зброєю, що, своєю чергою, підкреслює тактику терору з боку російської федерації», — йдеться в оперативній інформації.

Протягом доби окупанти здійснили мінометні та артилерійські обстріли 63 населених пунктів у Чернігівській, Сумській, Харківській, Луганській, Донецькій, Запорізькій та Херсонській областях, включно з містами Вовчанськ Харківської області, Бахмут, Авдіївка, Вугледар Донецької області, Гуляйполе Запорізької області та Херсон.

Ворог завдав авіаційних ударів поблизу міст Бахмут, Авдіївка, Мар'їнка, с. Станіслав Херсонської області, на Бахмутському напрямку — також біля Іванівського, на Лиманському — у Невського, на Мар'їнському — у районі Новомихайлівки, на Шахтарському напрямку — неподалік населених пунктів Водяне, Вугледар, Пречистівка, Золота Нива та Велика Новосілка.

«Імовірність нанесення ракетних та авіаційних ударів по всій території України продовжує залишатися високою», — наголосили у Генштабі.

Схожі новини