Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Своїх матусь привітали, кошти на підтримку ЗСУ зібрали

Ані на день, ані на годину не забувають у Бориславі про сьогоднішню криваву війну росії проти України, необхідність постійної підтримки ЗСУ

Фото пресслужби Бориславської міськради.
Фото пресслужби Бориславської міськради.

Як наголосив під час святкування Дня матері у місті нафти очільник Бориславської ОТГ Ігор Яворський, все, що сьогодні тут відбувається, чим живе та над чим працює громада, підпорядковано одній меті - наближенню Дня Перемоги над рашистами.

Яскравим підтвердженням цього стало й саме святкування, під час якого, як інформує пресслужба Бориславської міськради, всі привітали найдорожчих у житті людей — своїх матерів. На літній сцені Палацу культури відбувся благодійний концерт, в якому взяли участь танцювальна студія «Relax Dance», колективи Бориславського Палацу культури, гурт «FIJI BAND», гурт «Бориславські батяри» та пародист Dzidzio. Основним гостем програми стала відома співачка ZOZULYA. Але не лише літня сцена привернула увагу жителів міста та змусила їх бодай на годинку-другу абстрагуватись від навіяних війною, на яких продовжують гинути наші Герої, невеселих дум. Присутні на святі мали нагоду пересвідчитись, що життя все ж таки триває. Для того й дають свою звитяжну відсіч ненависному ворогу наші захисники, щоб українські діти все ж таки раділи та посміхались, як це вони в особливий недільний день робили у міському парку Борислава, на території якого, як і на згадуваній вже сцені, домінував святковий дух: відбувались розваги та забави з аніматорами, функціонував благодійний ярмарок та фотозони, увагу всіх привертали майстер-класи.

Подбавши про святкову віддушину для матерів та дітей, організатори свята, звісно ж, не забули про обов’язкову для всіх сьогодні місію — збір коштів на потреби ЗСУ. Для цього у різних місцях парку розгорнули локації. Молодіжний ярмарок зібрав 19 тис. 43 грн, джурівці - 13 тис. 440 грн. Усі кошти спрямують на підтримку ЗСУ.

Схожі новини