Передплата 2024 «Добра кухня»

У Львові затримали наркоторговців (ФОТО)

  • 12.05.2023, 16:15
  • 12K

У Львові поліцейські викрили злочинну групу, яка розповсюджувала метадон

Фото поліції
Фото поліції

Відтак правоохоронці затримали 43-річну організаторку та двох її спільників — 34 та 37 років. Усі - раніше засуджені мешканці Львова.

Відомо, що зловмисники протягом тривалого часу збували метадон на території Львова та області.

Як встановили поліцейські, у кожного учасника злочинної групи було своє завдання: вони купували метадон гуртовими партіями, потім фасували його на дози та продавали наркозалежним особам, зокрема, тим, які перебувають у місцях позбавлення волі.

Під час санкціонованих обшуків за місцями проживання фігурантів поліцейські виявили та вилучили готові до розповсюдження пакети з наркотичною речовиною, схожою на метадон, ваги, інструменти для фасування та інші докази протиправної діяльності.

Усе вилучене скерували на експертне дослідження.

Слідчі повідомили організаторці та учасникам злочинної групи про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі від дев’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Схожі новини