Передплата 2024 «Добра кухня»

На площі Ринок відбуватиметься Фермерський ярмарок: деталі

  • 12.05.2023, 15:15
  • 675

У червні на площі Ринок знову працюватиме Львівський фермерський ярмарок — щосуботи з 10.00 до 16.00

Фото Львівської міськради
Фото Львівської міськради

Тепер на ярмарку буде інформаційний пункт, де покупцям розкажуть про фермерів, покажуть мапи туристичних маршрутів, запропонують приєднатися до екскурсій на ферми чи отримати кулінарні книжки з фермерськими рецептами.

Також вперше на локації буде крафтова майстерня, де відвідувачі зможуть дегустувати продукти, відвідати кулінарні майстер-класи, лекції дієтологів та нутриціологів.

Підприємці, які хочуть приєднатися до ярмарку, повинні заповнити реєстраційну форму на сайті Львівської міськради.

Як відомо, уже п’ятий рік поспіль щосуботи впродовж літа два десятки фермерів продаватимуть свою продукцію на площі Ринок. 90% виробників на ярмарку — власники сімейного бізнесу, які мають нагоду продавати та популяризувати крафтові товари власного виробництва. Ярмарок збирає 90 тисяч відвідувачів впродовж сезону.

«Наша місія — розвивати культуру здорового харчування та популяризувати органічні продукти серед львів'ян та гостей міста. Ми продовжуємо традицію ярмаркування, адже нині у цей непростий час маємо підтримувати українських виробників», — зазначила Тетяна Хабібрахманова, начальниця управління зовнішніх зв’язків і промоції Львівської міськради.

Давню традицію фермерського ярмарку у Львові відновили у 2019 році. У 30-их роках XX століття найдавнішим та найпопулярнішим був ринок навколо міської Ратуші.

Схожі новини