Передплата 2024 «Добра кухня»

У Львові судитимуть постачальників наркотиків: деталі

  • 05.05.2023, 14:45
  • 566

У Львові судитимуть чоловіка та жінку, які налагодили міжнародний канал постачання психотропів в Україну

Фото поліції
Фото поліції

Відомо, що незаконний «бізнес» налагодили 27-річна мешканка столиці та 25-річний мешканець м. Львів. Зловмисники постачали із Нідерландів до України пігулки «MDMA» та марки «LSD».

За постачання психотропних речовин відповідала киянка. Вона їздила за кордон, там купувала психотропні речовини, маскувала їх у пакунки з-під харчових продуктів і пересилала в Україну різними перевізниками під вигаданими анкетними даними.

Збут заборонених речовин на території України забезпечував львів'янин. Чоловік розповсюджував їх виключно гуртовими партіями. Розрахунок за «товар» фігуранти отримували у криптовалюті, а щомісяця такий бізнес приносив їм майже чотири мільйони гривень прибутку.

Правоохоронці затримали львів'янина під час отримання чергової партії психотропних речовин. Того ж дня затримали і його спільницю, яка саме повернулася із-за кордону.

Під час санкціонованих обшуків поліцейські вилучили майже 13 тисяч пігулок «MDMA», 2 кг «MDMA» у кристалоподібному вигляді, 3 тисячі марок «LSD», пів кілограма «кетаміну» та канабіс. Орієнтовна вартість вилучених заборонених речовин становила майже 16 мільйонів гривень.

Схожі новини