Передплата 2024 ВЗ

Львів'ян та гостей міста запрошують на чарівний концерт «Дударик — Мамі»

  • 01.05.2023, 12:06
  • 644

Лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка, відома у всьому світі, унікальна та авторитетна, візитка України Національна чоловіча хорова капела «Дударик» дасть концерт, присвячений Дню матері

Подія відбудеться у п’ятницю, 12 травня, у Львівській національній філармонії імені Мирослава Скорика. У програмі будуть прем'єри і шлягери, солісти і ансамблі, повідомили організатори.

«Матері! Їхня роль у житті кожної людини неоціненна. Вони виховують, навчають, втішають і підтримують нас на кожному кроці нашого життя. Вони — наші найбільші захисниці та мудрі порадники, готові віддати своє життя за нашу безпеку і щастя. Щоб висловити свою вдячність та любов, ми підготували концерт „Дударик — Мамі“. Найкрасивіша музика музика останніх років припаде до серця нашим найдорожчим. Ми зробимо цей вечір щирим і красивим як і наші Мами», — запрошує Дударик.

Участь беруть: Дударик, Камерний хор ім.м.Леонтовича, Ансамбль солістів капели «Дударик», Вокальний ансамбль викладачів хорової школи у складі: Мар’яна Хижа, Роксолана Гадзало, Людмила Бурда, Вікторія Бей, Соломія Весоловська, Марія Якимів, Хор хорової школи «Дударик», Ансамбль Сестрички.

У супроводі: Юлія Бортник, Ольга Ковальчук, Скоролітня Оксана — фортепіано; Олег Ярема, Дем’ян Севериненко, Юрій Тюльпін — гітара; Володимир Заборовський, Богдан Колодій — акордеон; Кравченко Маріанна, Грицьків Марія — скрипка; Богдан Кравченко — бас гітара; Катерина Матвіїв — ударні.

Диригент — Заслужений діяч мистецтв України Дмитро Кацал.

Поспішіть придбати квитки, поки ще є, за посиланням: https://soldout.ua/booking/1154-dudaryk-mami

Схожі новини