Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Завтра Львів попрощається з Героєм Дмитром Демським

  • 30.04.2023, 16:30
  • 975

Завтра, 1 травня, Львів попрощається з Дмитром Демським, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів

Дмитро Демський. Фото ЛМР
Дмитро Демський. Фото ЛМР

Про це на своєму сайті повідомляє Львівська міська рада.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя на Личаківському кладовищі.

Дмитро Демський (08.11.1985−24.04.2023) Львів'янин. Навчався у Середній загальноосвітній школі № 92 міста Львова. Здобував освіту у колишньому Львівському технікумі залізничного транспорту.

У мирний час працював у Львові та за кордоном у будівельній сфері. Захоплювався рибальством, у ранньому віці займався футболом та дзюдо, особливо любив тварин. Обожнював проводити час із дітьми, був винятково талановитим у питанні ведення господарства.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації повернувся на Батьківщину та добровольцем вступив до лав Національної гвардії України. Боронив територіальну цілісність та суверенітет держави у складі 14-ї бригади оперативного призначення імені Івана Богуна Західного оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України.

У Дмитра Демського залишилися мама, дружина, двоє синів, сестра, двоюрідні брати і сестри, численні родичі та друзі.

Мерія закликає львів'ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Схожі новини