Передплата 2024 ВЗ

Після пожежі в Криму почали панікувати російські військові, — Генштаб

  • 30.04.2023, 08:45
  • 716

Після масштабної пожежі в Севастополі містом поширились панічні чутки про нездатність російської армії забезпечити безпеку власних стратегічних об'єктів

Пожежа на нафтобазі у Севастополі. Фото: з відкритих джерел
Пожежа на нафтобазі у Севастополі. Фото: з відкритих джерел

Про це повідомив Генштаб ЗСУ.

Там вказують, що в результаті вчорашньої пожежі на нафтобазі поблизу Козачої бухти вогнем було знищено 10 резервуарів з нафтопродуктами, загальним об'ємом близько 40 тисяч тонн. За наявною інформацією, в результаті пожежі на нафтобазі постраждалих немає.

Генштаб вказує, що ця нафтобаза забезпечувала пальним кораблі Чорноморського флоту рф, які завдавали ракетних ударів по містах України. Мішенями російських терористів ставали мирні люди та цивільні об'єкти.

У зв’язку з пожежею Севастополем поширились панічні чутки про нездатність російської ППО забезпечити безпеку власних стратегічних об'єктів.

«Своєю чергою, відчуваючи початок так званого „гарячого курортного сезону“ в тимчасово окупованому Криму, російські військовослужбовці почали писати рапорти на відпустку, в яких вказують місця її проведення на території континентальної росії», — йдеться в повідомленні Генштабу.

Схожі новини