Передплата 2024 «Добра кухня»

«Швидше за все, прийшов до будинку з метою пограбування»

У Польщі зловмисник убив українку, ще двох поранив

У польському місті Лєгніці зловмисник заліз у будинок, де мешкали українці. Жертвами злочину стали мати та її 14-річна донька, а також ще одна українка, на яку він напав з ножем. Мати загинула на місці. Дівчинку у важкому стані доправили до лікарні. У неї декілька поранень грудної клітки.

Як повідомив окружний прокурор у Лєгніці Радослав Вреньбяк, на місці зло­чину поліцейські виявили труп 37-річ­ної жінки, яка мала тілесні ушкоджен­ня грудної клітки та шиї. У будинку була ще одна жінка, яка отримала поранення руки.

Нападника знайшли недалеко від бу­динку, ховався у кущах. Був весь у кро­ві. Під час обшуку поліцейські знайшли у нього закривавлений ніж. Чоловіка за­тримали. Ним виявився Віктор Р., 36-річ­ний житель Лєгніц.

«Швидше за все, чоловік прийшов до будівлі з метою пограбування. На ньо­го, ймовірно, напала 37-річна жінка, якій завдав смертельних ножових пора­нень, а потім наніс аналогічні поранен­ня її 14-річній дочці, яка прокинулася від криків матері. Одночасно від криків про­кинулася ще одна жінка, і злочинець за­вдав їй ножове поранення в руку», — роз­повідає Радослав Вреньбяк.

Усі три жертви — громадянки Украї­ни. Вони жили разом з п’ятьма іншими громадянами України. 14-річна дівчин­ка перенесла операцію, яка врятувала їй життя. Винуватець злочину Віктор Р. уже мав конфлікти з законом. У минуло­му він був засуджений за злочини про­ти власності.

Схожі новини