Передплата 2024 «Добрий господар»

Магнітні бурі на 24 — 30 квітня 2023 року

За прогнозами учених Центру передбачення космічної погоди Національного агентства океанографічних та атмосферних досліджень США, заключний тиждень квітня не обіцяє додавати нам особливих клопотів різкими коливаннями геомагнітного поля Землі

У перший день тижня повинен завершитися триденний цикл середнього рівня геомагнітної напруженості амплітудою 3 бали. Власне у цей день метеопати ще можуть відчувати помірний вплив магнітосфери, який часто проявляється незрозумілою втомою, загальною слабкістю та зниженням тонусу організму. Серйозних проблем такі коливання не створюють.

У решту днів тижня вчені прогнозують низьку сонячну актив­ність. Тож на здоров’я і самопочуття її вплив буде досить слаб­ким, і очікувати їх погіршення через це під час такої кількаденної геостабільності не варто.

Проте не слід підперізуватися й паском беззастережної без­печності. Адже прогнози залишаються прогнозами, а Сонце вже не раз відзначалося непередбачуваними викидами енергії. Тому будьте обережні та дбайливо ставтеся до свого організму, до­тримуйтесь здорового способу життя та порад лікарів, щоб при­мхи космічної погоди не завдали вам шкоди.

Схожі новини