Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

росіяни обстріляли Херсонщину (ФОТО)

  • 15.04.2023, 10:55
  • 465

У Херсонському та Бериславському районах Херсонщини ворог гатив по об'єктах житлової та енергетичної інфраструктури з реактивних систем залпового вогню, артилерії, мінометів, БПЛА та авіації. Внаслідок обстрілів є поранені у смт Білозерка, с. Веселе та с. Ольгівка

Наслідки обстрілів. Фото поліції
Наслідки обстрілів. Фото поліції

Як повідомили у поліції, росія завдала авіаударів по місту Берислав, поціливши у територію фермерського господарства та підприємства з виробництва соняшникової олії. Навколо місць вибухів керованих авіаційних бомб пошкоджено щонайменше 47 житлових будинків, місто та навколишні села без електропостачання.

«російські війська вкотре піддали масованому обстрілу місто Херсон, де вибухи лунали цілодобово. Окупанти безжалісно намагалися знищити інфраструктурні об'єкти, цілили по території річкового порту, мирних житлових кварталах центру, мікрорайону Корабел та передмістя. Снарядами пошкоджені квартири у багатоповерхівках, приватні будинки та автомобілі. Після чергового обстрілу в обласному центрі на деякий час зникло світло», — йдеться у повідомленні.

За минулу добу поліція відкрила 27 кримінальних проваджень за фактами воєнних злочинів російських окупантів на Херсонщині.

Також відомо, що російські військові за допомогою безпілотників вкотре атакували працівників поліції. У Херсоні у мікрорайоні Корабел службовий автомобіль правоохоронців потрапив під атаку БПЛА. Поранені двоє поліцейських, також пошкоджений автомобіль.

Під ворожий обстріл із дрону потрапили два службових автомобілі поліцейських у місті Берислав. Внаслідок скидання модифікованих боєприпасів поранений одний працівник поліції, пошкоджені автомобілі.

Слідчі фіксують кожен факт російської агресії. Триває розслідування.

Схожі новини