Передплата 2024 «Добрий господар»

Придбай вербову галузку — підтримай благодійні проєкти!

Львів'ян запрошують взяти участь в акції «Благодійна верба», яку започаткували задля підтримки благодійних проєктів «Фундації святого Миколая»

Фото ілюстративне із мережі
Фото ілюстративне із мережі

2 квітня у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла розпочалася акція «Благодійна верба».

Упродовж тижня охочі зможуть придбати вербні галузки й так допомогти.

Акція «Благодійна верба» спрямована на підтримку благодійних проєктів «Фундації святого Миколая».

Придбати благодійні вербні галузки можна в Інформаційному центрі храму, що на вул. Театральна, 11.

Оновлено

Як розповів у коментарі для «ВЗ» настоятель гарнізонного храму Петра і Павла, отець Тарас Михальчук, вербні композиції виготовляли волонтери при храмі. Як і торік баськи — в національному стилі.

«Завдяки продажу композицій з верби збираємо кошти на підтримку захисників України та підтримку наших капеланських проєктів, — наголосив отець Тарас. — Щоби наші військові капелани мали змогу поїхати на фронт з духовною опікою. Цей проєкт має два напрями — підтримати захисників та змога для студентських та військових капеланів поїхати на прифронтові терени із благодійними акціями. Наприклад, планується поїздка студентів на Пасху. Війна триває, тож мусимо бути разом із нашими захисниками».

За словами Тараса Михальчука, волонтери та капелани повезуть захисникам найнеобхідніші речі — павербанки, взуття, паски, продукти тривалого зберігання, серед яких — кава, чай, консерви.

Схожі новини