Передплата 2024 «Добра кухня»

На Закарпатті троє підлітків зґвалтували 14-річну дівчину: їх покарали умовним терміном

  • 26.03.2023, 08:45
  • 6 206

На Закарпатті троє підлітків зґвалтували 14-річну дівчинку. Подія трапилася влітку 2021 року, втім суд виніс вирок по справі лише зараз

Фото ілюстративне. Depositphotos
Фото ілюстративне. Depositphotos

Зловмисники знімали весь процес на телефон та поширили відео в Мережі.

Воловецький районний суд Закарпатської області призначив трьом обвинувачем вирок у вигляді п’яти років ув’язнення. Однак їх звільнили від відбування покарання через те, що вони неповнолітні, призначивши випробувальний термін на два роки.

Зловмисники з села Верхні Ворота заманили односельчанку до подвір'я одного з підлітків, а потім — до підвалу. Дівчина давно знала хлопців, тому спокійно пішла з друзями.

У підвалі один з хлопців завдав дівчинці удару, її ґвалтували по черзі. Усі дії підлітки знімали на камеру, щоб шантажувати дитину. Ролик поширили серед однокласників.

За словами бабусі дівчинки, вона помітила, що онука стала похмурою й замкнутою та мала проблеми зі сном.

Утім, дівчинка їй нічого не розповідала — про зґвалтування бабуся дізналася від поліції. Згодом жінка написала заяву про кримінальне правопорушення.

Сама постраждала пояснила, що була з хлопцями у дружніх стосунках і до підвалу прийшла добровільно, бо не підозрювала, що вони можуть так вчинити.

Про подію нікому не розповідала, бо відчувала страх та сором.

Схожі новини