Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Технічний шик — це годинники Hublot Big Bang

  • 16.03.2023, 16:04
  • 829

Існують аксесуари, які ніколи не вийдуть з моди. Мова йде про годинники.

Хтось скаже, що зараз безліч гаджетів, які допомагають визначати час, але функція цього аксесуару не тільки в тому щоб допомагати завжди бути вчасно у потрібному місці, але і справляти враження на оточуючих.

чоловічі годинники hublot big bang
чоловічі годинники hublot big bang

Ну, а для цього треба вибрати підходящу модель і наручні годинники Hublot Big Bang підходять ідеально. Причому ці справжні витвори мистецтва годинникової індустрії і вражають своїми технічними характеристиками і зовнішнім виглядом. Експерти Імідж допоможуть вам розібратися з різними варіаціями, бо модельний ряд не тільки широкий, а й різноманітний і у кожного екземпляру є свої особливості.

Флагманська модель

Hublot Big Bang — це не просто ще одна пропозиція відомої мануфактури. Це справжня флагманська модель, яка стала сенсацією у світі годинників. Складно сказати що експерти відмітили в першу чергу — високі експлуатаційні якості чи дизайн. Але споживач зацінив ці культові годинники, які з одного боку виглядають мега сучасно, а з іншого виконані за самими суворими стандартами індустрії. А слід сказати що годинникова сфера особливо в питаннях якості і технічності дуже консервативна і вимоги тут дуже високі.

Hublot Big Bang не дивлячись на свій ультра сучасний екстер'єр продовжують еволюціонувати. В результаті виробник не перестає дивувати поціновувачів своєї продукції сміливими технічними рішеннями та дизайнерськими концепціями. Як кажуть спеціалісти: Hublot Big Bang — це світогляд, який вдалося виразити в механіці.

Величезну увагу виробник приділяє матеріалам, які використовуються при виготовленні моделей. Так майстрам мануфактури для створення цієї флагманської моделі довелося винайти новий вид золота. Здавалося б часи алхіміків минули. Але ні, саме для виготовлення Hublot Big Bang створене золото (перше за всю історію людства) яке стійке до механічних пошкоджень. Тобто ніяких подряпин на корпусі навіть за дуже екстремальних умов використання. Magic Gold — це саме той унікальний матеріал який є винаходом мануфактури і запатентований.

Його використання при виготовлені основних частин годинника дозволяє створювати майже «вічні» аксесуари, які не бояться навіть активної експлуатації.

Окрім унікального золота використовується:

  1. кераміка;
  2. каучук;
  3. сапфірове скло підвищеної міцності.

Здавалося б вартість такого шедевру виготовленого з таких матеріалів має бути вражаюче високою. Але і тут є компроміси. В результаті той хто знає ціну часу має можливість придбати годинники Hublot Big Bang. Бо вони представлені в різних варіаціях і відрізняє їх в тому числі і вартість.

 жіночі годинники hublot big bang
жіночі годинники hublot big bang

Консультанти Imidge зорієнтують які саме характеристики треба оцінювати для того щоб зробити вдале придбання. Але враховуючи, що всі варіації з цієї серії досконалі, будь яка покупка буде вдалою.

Автор: Катерина Глебова

Схожі новини