Передплата 2024 ВЗ

Забув на вулиці сумку з тисячами доларів…

Жінка, яка її побачила, викликала поліцію. Власника розшукали, сумку повернули

У Львові, на вулиці Саксаганського, жінка побачила сумку. Біля знахідки нікого не було. Сумка видалася жінці підозрілою, тож викликала поліцію. Під час огляду поліціянти знайшли всередині документи, новенький ноутбук і конверт із 6-ма тисячами доларів.

Як розповіли у патруль­ній поліції Львівщини, екіпаж поїхав до відділ­ку поліції. Там разом з жінкою та дільничним оглянули вміст сумки. Поліціянти встанови­ли контакти власника речей. 42-річний чоловік сказав, що отримав важливий дзвінок і під час розмови пішов, забувши сумку. Коли зрозумів, що забув сумку, її на місці вже не було. Правоохоронці повернули чо­ловікові забуту сумку з гроши­ма. Ось така історія зі щасли­вим закінченням…

Я поцікавилася у патруль­них, чи віддячив власник речей жінці, яка забила на сполох? Власник, до речі, побажав за­лишитися невідомим. «На­скільки нам відомо, чоловік зателефонував жінці, яка зна­йшла сумку, і попросив у неї номер банківської картки, щоб переказати якісь гроші. Він та­кож хотів віддячити патруль­ним, які приїхали на виклик. Утім, патрульні сказали: «Це наша робота. Дякуйте ЗСУ».

Пригадую, 2019 року 11-річ­на школярка з Трускавця Ан­дріана Дзюбайло знайшла біля свого будинку сумку, у якій було 150 тисяч грн і документи. Усе до копійки повернула власнику. Ним виявився її сусід. Андріа­на — спортсменка, займається вільною боротьбою. Коли про цей випадок дізналися в облас­ному відділенні Національного олімпійського комітету України, то нагородили дівчинку Куб­ком гідності. А власник грошей лише сказав Андріані «Дякую!». Навіть шоколадки не купив.

Схожі новини