Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Заради весілля наречений приїхав з передової на танку

  • 12.03.2023, 19:30
  • 2 649

Богдан Артьомов приїхав з передової на танку, щоб побратись із коханою. А вона до останнього не знала, чи відбудеться весілля

Фото - Суспільне Черкаси
Фото - Суспільне Черкаси

В таки 11 березня в Черкасах побралися Інна Кульбашна та Богдан Артьомов. Про це розповіли журналісти Суспільного.

«Я так хвилююся», — наречена Інна Кульбашна стала цінувати кожен прожитий момент.

«А я не хвилююся: напередодні свята пережив емоції погостріші. Приїхав із Бахмута. Не був упевнений, що вийде приїхати, бо там дуже складна ситуація. Була проблема виїхати тому, що там залишилася одна дорога. Через дощі інші розмокли — багнюка. Машиною не проїдеш. Товариш хотів вивезти мене на легковому автомобілі — ми застрягли. І так вийшло, що друзі мої з 93-ї бригади вивезли мене танком через поле. Потім підібрали інші військові друзі. Їхав майже два дні. Там усі переправи розбиті. Дороги теж. Зараз почуваюся щасливим», — поділився наречений.

Наразі молоде подружжя не має глобальних планів. А весілля святкуватимуть з найближчими: родичами та друзями у вузькому колі.

«Готувалися швидко — тиждень. Дали 10 днів відпустки. Потім знову повернуся на передову», — розповів наречений.

На захист країни Богдан став від початку повномасштабної війни. Спочатку пішов у тероборону. Утім, розповів, простояв близько місяця і зрозумів, що хоче воювати. Пішов у військкомат, попросив повістку.

«До цього працював у компанії „УкраВіт“. Робота подобалася. Гарний мав колектив. Все мене влаштовувало. Але я зрозумів, що потрібна допомога Україні. А з такими хлопцями, як я, Україна прийде до перемоги обов’язково», — розказав Артьомов.

Зі слів нареченої — знайомі близько двох років.

«Я хотіла іти з ним, але він мене не пустив. А взагалі я візажистка. Чекатиму вдома — така доля дружин військових», — сказала Інна.

Схожі новини