Передплата 2024 «Добре здоров’я»

лукашенко назвав Зеленського «гнидою»

  • 07.03.2023, 14:15
  • 968

олександр лукашенко вважає «диверсією» щодо радіолокаційного літака А-50 на аеродромі Мачулище. А Володимира Зеленського він назвав за це «гнидою»

олександр лукашенко. Фото з відкритих джерел
олександр лукашенко. Фото з відкритих джерел

Про це повідомляє білоруське державне видання «Белта».

"Висновок один. Я ще якось думав, що Україні потрібен мир, що Зеленський вболіває за свій народ. Президент Зеленський — просто гнида. Просто гнида! Такі операції не проводяться без узгодження з керівником країни і головнокомандувачем. Це я вам кажу як президент.

Гнида тому, що він бігає навколо білорусі, надсилає до нас людей і просить, як я вже говорив: «Укладімо пакт про ненапад, домовмося, у нас із вами немає жодних проблем».

На що я говорив: «Ми не збираємося нападати». — «Ні, підпишімо договір під егідою Організації Об'єднаних Націй, що ви на нас не нападете». Ви чули мої всі ці заяви. І в цей час… Що ж, виклик кинуто.

Якщо вони розраховують, — я ж знаю, що вони хочуть нас втягнути у війну за командою американців, — якщо ви думаєте, що ви, кинувши цей виклик, втягнете нас у війну завтра, яка сьогодні йде вже по всій Європі, ви помиляєтеся", — заявив самопроголошений президент білорусі.

Крім цього, лукашенко зазначив, що Україна підготувала «терориста», а білоруси провели блискучу операцію і «за якихось 4−5 днів» змогли встановити всіх його посібників і затримати тих, хто в білорусі.

Водночас він упевнений, що «розслаблятися в жодному разі не можна».

Схожі новини