Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Львівщині впродовж доби прикордонники затримали шість порушників

  • 04.03.2023, 15:00
  • 3 719

Упродовж попередньої доби військовослужбовці Львівського прикордонного загону припинили три спроби незаконного порушення держрубежу поза пунктами пропуску. Усі затримані виявились чоловіками призовного віку

Учора ввечері прикордонний наряд відділу «Шегині» помітив транспортний засіб, з якого вийшло четверо невідомих. Вони попрямували в бік державного кордону. Вже незабаром порушники були затримані. Ними виявилися чоловіки з Харківської області, віком від 31 до 41 року.

Ще одного порушника — 40-річного мешканця Львівщини, за кількасот метрів до держрубежу затримали прикордонники цього ж відділу за інформацією місцевого жителя.

Іншого порушника затримали прикордонники відділу «Нісмичі». Прикордонний наряд зупинив для перевірки автомобіль, в якому пасажиром був 37-річний мешканець Полтавської області. Під час бесіди чоловік зізнався, що мав намір незаконно потрапити до Польщі, оскільки законних підстав для виїзду у нього не було.

Усіх затриманих доставили до прикордонних підрозділів для перевірки та притягнення до відповідальності за ст. 204−1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Подальшу долю затриманих буде вирішувати суд.

Схожі новини