Передплата 2024 «Добре здоров’я»

рф атакувала Запоріжжя: чотири людини загинули

  • 02.03.2023, 08:15
  • 625

Вночі росіяни здійснили повітряну атаку на Запоріжжя, внаслідок «прильоту» пошкоджень зазнав житловий будинок. Через це двоє людей загинули

Фото - Суспільне
Фото - Суспільне

«За попередньою інформацією, загинули 2 людини. Приносимо щирі співчуття рідним та близьким», — повідомив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.

За словами Куртєва, внаслідок ворожого обстрілу 5-поверховий будинок у Запоріжжі практично повністю зруйновано, під завалами залишаються люди.

На місці трагедії розгорнуті пункти допомоги ДСНС, Національної поліції, міської ради та соціального захисту, а комунальні автобуси евакуюють потерпілих, повідомив він.

Секретар міськради уточнив, що повна інформація про наслідки атаки ще встановлюється.

За даними ДСНС, у Запоріжжі внаслідок ракетного удару зруйновано з 5 по 1 поверхи 5-поверхового житлового будинку в межах одного під'їзду.

Рятувальна служба повідомила, що станом на 04:30 врятовано 8 осіб, їх госпіталізували для медичного огляду. Ще 20 осіб евакуйовано з місця ракетного удару. З-під завалів будинку деблоковано одну загиблу людину.

Оновлено

Станом на 10:40 в Офісі генерального прокурора повідомили, що кількість постраждалих від ракетної атаки по житловому будинку в Запоріжжі збільшилась.

«За попередніми даними, загинуло чотири людини, вісім поранено, ще п’ятеро вважаються зниклими безвісті, серед них дитина», — йдеться в повідомленні.

Схожі новини