Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У лавах штурмової бригади «Лють» — вже 200 добровольців із Львівщини

Станом на кінець лютого до лав штурмової бригади «Лють» від Національної поліції записалося дві сотні добровольців із Львівської області, які згодом поїдуть на фронт

Фото Львівської ОВА
Фото Львівської ОВА

Для охочих записатися у «Гвардію наступу» передбачені кілька етапів відбору та тестування — фізична підготовка, психологічна витримка, стан здоров’я…

Про це повідомила для «ВЗ» речниця Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська.

Нагадаємо, на початку лютого в межах набору формування штурмових бригад «Гвардія наступу» для посилення Сил оборони та звільнення окупованих територій України) зголосилося понад сто охочих.

«Чоловіки, які записалися у бригаду „Лють“, будуть повноцінними поліцейськими, які захищатимуть на фронті кордони України та матимуть такі самі пільги, соціальні виплати та страхування, як і працівники Нацполіції», — наголосила пані Добровольська.

В МВС повідомили, що по всій Україні є позитивна динаміка щодо подачі заявок на вступ до лав штурмових бригад під егідою МВС. У перший день набору добровольців до лав штурмових бригад «Гвардія наступу» звернулися тисячі потенційних добровольців. Вони нестимуть службу у складі Національної гвардії, Національної поліції та Держприкордонслужби.

Як повідомили «ВЗ» у Львівській ОВА, до лав бригади «Лють» записалася 18-річна Дарина — другокурсниця Львівського державного університету внутрішніх справ. Дівчина родом із Берегівського району Закарпатської області. Разом із 21-річним братом Павлом пройшла відбір та усі етапи перевірки. Зараз брат і сестра очікують на остаточний вердикт комісії.

У Львівській області подати заявку на вступ до бригади можна у восьми ЦНАПах. Також заявку можна залишити на сайті «Гвардії наступу».

Схожі новини