Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Байден: Київ «ніколи не буде» переможеним рф

  • 22.02.2023, 08:15
  • 590

Джо Байден заявив, що Україна ніколи не буде переможена росією, а союзники не «втомляться» підтримувати Київ у протистоянні російській повномасштабній агресії

Президент США Джо Байден
Президент США Джо Байден

«Сумнівів бути не повинно: наша підтримка України не похитнеться, НАТО не буде розділеним, і в нас не настане втома. Жадоба й бажання путіна до землі та влади зазнає невдачі - а любов українського народу до своєї країни візьме гору. Демократичні держави світу захищатимуть свої свободи сьогодні, завтра і завжди», — заявив президент США, виступаючи у Варшаві у вівторок із промовою.

Байден підкреслив, що «на кону нині - свобода», а світ зрозумів, що «задовольнити апетити агресора неможливо, їм треба протистояти». «Автократи розуміють лише одне слово: ні, ні, ні! Ні, ви не захопите мою країну, не заберете мою свободу, не заберете моє майбутнє», — додав він.

Прокоментував президент США і дії російського візаві володимира путіна, запевнивши, що йому не вдасться досягти своїх цілей в Україні.

«Диктатор, який роками відбудовував імперію, ніколи не придушить любов народу до свободи, жорстокість ніколи не зламає волю вільних людей, а Україна ніколи не буде переможена росією. Ніколи!» — наголосив лідер США.

Схожі новини