Передплата 2024 ВЗ

Співачка Оля Полякова та захисник Маріуполя Михайло Діанов відвідали військових у Львові

  • 21.02.2023, 19:30
  • 1 325

Оля Полякова разом із Михайлом Діановим відвідали пацієнтів, для яких збирали кошти на протезування у Центрі «НЕЗЛАМНІ»

Фото Першого медичного об'єднання Львова
Фото Першого медичного об'єднання Львова

Минулоріч, ставши амбасадором Національного реабілітаційного центру «НЕЗЛАМНІ», Оля Полякова разом із благодійною платформою dobro.ua запустила проєкт «Разом нас мільйони».

Його мета — зібрати кошти на біонічні протези для українців, які постраждали під час війни.

Відтак у межах ініціативи зібрали уже майже 2 500 000. Михайло Діанов пожертвував 1 700 000 гривень, які передали йому українці на лікування руки.

Отож, Оля з Михайлом приїхали до Львова, аби відвідати та підтримати пацієнтів, для яких збирали кошти на протезування у Центрі «НЕЗЛАМНІ».

"Це особливі емоції коли ти зустрічаєшся з військовими, особливо — пораненими, ти бачиш ту жертву, яку вони принесли заради своєї країни. І це завжди такі відчуття великої дяки, гордості за їхню сміливість. Вони веселі, натхненні. Навіть, якщо втратили кінцівку, все одно вони мають всередині стрижень. Це сильні люди. Головне зараз їх протезувати та реабілітувати", — зазначила під час зустрічі Оля Полякова.

Михайло Діанов зустрів у Центрі «НЕЗЛАМНІ» свого побратима з Маріуполя, який вже отримав свій протез.

«Я щасливий, що в Україні є такий центр. Тут я побачив військових з сучасними, біонічними протезами. І дуже тішуся, що вони мають можливість повернутися до повноцінного життя», — каже Михайло Діанов.

Схожі новини