Передплата 2024 «Добра кухня»

Довго пам’ятатимуть дрогобичани події недавньої ночі

Довго пам’ятатимуть дрогобичани події недавньої ночі, коли внаслідок ракетної атаки рашистів, як заявив міський голова Дрогобича Тарас Кучма, пошкоджено один з об'єктів критичної інфраструктури Дрогобицької ОТГ

Але, як завжди у подібних випадках буває, не лише неназваний об'єкт зазнав руйнувань. Значні ушкодження, як інформує пресслужба міськради, зафіксовано у розташованих по сусідству з місцем падіння ракети приміщеннях комунальної інфраструктури. Від вибуху звалилась і стіна одного з магазинів. Ніхто, звісно, не порахував у скількох будинках вибуховою хвилею шиби повибивало та двері позривало. І не порахують. Для статистики сьогоднішньої страхітливої війни вибиті шиби та зірвані двері - це «дрібниці», про які у звітах не згадують. Головне, що ніхто з людей не постраждав.

Внаслідок ракетного обстрілу порушено навчальний процес в одній із гімназій міста. Вже другий день учні не переступають поріг навчального закладу. Усі уроки проводяться дистанційно. Річ у тому, що, як інформує керівник відділу освіти Дрогобицької ОТГ Віталій Вовків, ударною хвилею вибито шиби у 25 вікнах різних приміщень цієї гімназії. Що цікаво? Скло повилітало лише у старих вікнах. Металопластикові конструкції удар витримали. Замінити їх не така вже й велика проблема. І вчора, і сьогодні у гімназії активно проводяться ремонтні роботи. З наступного понеділка, якщо обійдеться без нових неприємних сюрпризів, гімназистів запросять до навчальних класів.

Схожі новини