Передплата 2024 «Добра кухня»

Магнітні бурі на 20 — 26 лютого 2023 року

За прогнозами учених Центру передбачення космічної погоди Національного агентства океанографічних та атмосферних досліджень США, цього тижня не слід очікувати критичних геомагнітних коливань. Проте, знову ж таки, й цілковитого спокою не буде

Так, із 19 по 21 лютого варто бути готовим до геомагнітного спалаху середньої інтенсивності. Під його вплив потраплять найперше особи із загостреною метеочутливістю та вродженими чи набутими вадами здоров’я. Навіть особи, що не дуже гостро реагують на вплив магнітосфери, можуть відчути певний дискомфорт у самопочутті. Пік цього спалаху припаде на 21 лютого. Уважними до самопочуття і здоров’я напередодні і у цей день слід бути також особам із серцево-судинними захворюваннями, патологічними вадами, людям похилого віку, вагітним жінкам. Відчути її негативний вплив зможуть не лише ті, хто має метеозалежність, а й здорові люди.

Починаючи із 22 лютого та до кінця тижня, рівень геомагнітного впливу зменшиться знову до середньої інтенсивності, що, знову ж таки, може провокувати легкі нездужання, слабкість, занепад сил, порушення сну.

Тому будьте обережні та дбайливо ставтеся до свого організму, дотримуйтесь здорового способу життя та порад лікарів, щоб примхи космічної погоди не завдали вам шкоди.

Схожі новини