Передплата 2024 ВЗ

Черкащина: п’яні підлітки підпалили чоловіка і знімали трансляцію

  • 14.02.2023, 13:15
  • 1 000

У селі Кобринова Гребля Черкаської області компанія молодиків підпалила сплячого 44-річного чоловіка та почала вести трансляцію в Tik-Tok

Фото з мережі
Фото з мережі

Про це повідомляє поліція Черкаської області.

Внаслідок розваг молодиків чоловік отримав тілесні ушкодження та потребує лікування.

«Цей потерпілий розповів мені, що за допомогою дизпалива його підпалили. Я запропонував йому телефонувати в поліцію, але довелось телефонувати самому. Приїхали правоохоронці, встановили, що там, в тій компанії, були і повнолітні, і неповнолітні. Вони знімали відео для Tik-Tok. Потерпілий був в стані алкогольного сп’яніння після того, як побував на похороні. Всі інші також були в нетверезому стані. Один підпалював, один знімав, ввімкнули музику. Наскільки відомо, там перебувала ще дитина, дівчина. Випадок набув резонансу, це — дикунство», — розповів староста села в коментарі ТСН.

За його словами, стан здоров’я потерпілого ускладнився тим, що рани почали гнити. «Зараз йому допомагає сестра», — розповіли в селі.

У поліції Черкаської області зазначили, що подія сталась ще 5 лютого. Потерпілий звернувся до правоохоронців 8 лютого. До підпалу потерпілого може бути причетний 20-річний хлопець. Поліція відкрила провадження за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Схожі новини