Передплата 2024 «Добра кухня»

Кохання допоможе назбирати кошти на банні комплекси на передову

На Львівщині реалізовують унікальний соціальний проєкт — «День закоханих із відчуттям вдячності для ЗСУ»

Напередодні Свята Валентина, яке традиційно відзначають 14 лютого, Львівська ОВА, благодійний фонд Razom for Ukraine та командування Сил територіальної оборони ЗСУ реалізовують на Львівщині соціальний проєкт, який допоможе назбирати кошти на мобільні банні комплекси для військових на передову. Планують закупити два банні комплекси за 20 та 30 тисяч доларів, де захисники можуть комфортно прийняти душ, випрати свій одяг, переодягнутися та підтримувати гігієну на постійній основі. Один банний комплекс розрахований на одночасне прийняття душу 50 військових, інший — на 100 захисників.

Як взяти участь в проєкті?

Як розповів у коментарі для «ВЗ» заступник начальника управління та курортів Львівської ОВА Тарас Лозинський, суть акції - донат у розмірі 140 гривень (можна пожертвувати більшу суму) на рахунок благодійного фонду.

Задонатити на банні комплекси для військових можна за посиланням.

Кожен донат дає змогу виграти проживання в одному із семи готелів на День Валентина. Частина готелів, які беруть участь в акції - у Львові, решту — у Карпатах (Трускавці, Стрийщини та у місті Яремчі Івано-Франківської області). 10 лютого завдяки Random визначать сім переможців, які отримають сертифікати на проживання в готелях.

Тарас Лозинський каже, що в пакет проживання в готелі входить користування спа, сніданок, а також комплімент від закладу — пляшка ігристого в номер, десерт…

Банні комплекси, які хочуть придбати для воїнів, легкі й мобільні

«Бійцям на передовій доводиться працювати у складних умовах, — продовжує розмову чиновник. — Немає належного місця, щоб прийняти гарячий душ та випрати речі. Ці пересувні банні комплекси призначені суто для тих хлопців, які служать на передовій. Банні комплекси, які хочуть придбати для воїнів легкі й дуже мобільні, транспортувати їх можна за допомогою звичайного пікапу. Одним таким мобільним банно-пральним комплексом можуть скористатися від 50 до 100 людей за день. Вартість одного комплексу — від 20 до 30 тисяч доларів США».

За словами Тараса Лозинського, якщо до Дня закоханих не вдасться назбирати потрібну суму, акція зі збору коштів продовжиться, але в іншому форматі. На рецепції готелів стоятиме інформаційний буклет про донат. Працівники рецепції закликатимуть гостей скинути на рахунок благодійну пожертву, аби назбирати гроші на банний комплекс для ЗСУ.

Схожі новини