Передплата 2024 ВЗ

Бейонсе зібрала аж 9 золотих грамофонів!

У Лос-Анджелесі відбулася 65-та церемонія нагородження лавреатів музичної премії «Ґреммі»

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Лос-Анджелесі (CША, Каліфорнія) 65-ий раз поспіль відбулася церемонія вручення музичної премії «Ґреммі». Переможців визначають у 103 номінаціях та 30 музичних жанрах.

65-та церемонія вручення премії «Ґреммі» відбулася на арені Crypto.com Arena і відзначила найкращих ви­конавців та записи, які вони випусти­ли з 1 жовтня 2021 року по 30 вересня 2022 року. Це вже третя поспіль це­ремонія «Ґреммі», яку провів комік із Південної Африки Тревор Ноа.

Піснею року стала Just Like That від Бонні Рейт. Окрім цього, Бон­ні стала переможницею у номінаціях «Найкраще американське виконання» та «Найкраща американська пісня». Найкращою сольною виконавицею оголосили співачку Адель за компо­зицію Easy on Me.

А найбільше нагород 2023 року зі­брала співачка Бейонсе. Вона отри­мала 9 золотих грамофонів! Зокрема, у номінаціях «Найкращий танцюваль­ний альбом», «Найкраще R&B вико­нання», «Найкращий танцювальний запис». Загалом за всю кар'єру у Бе­йонсе 88 номінацій і статус артистки з найбільшою кількістю статуеток — 32.

Та не обійшлося без халепи. Бе­йонсе застрягла в заторі, суттєво за­пізнилася на церемонію та пропусти­ла власне нагородження… Статуетку від її імені довелося приймати музи­кантам, які працювали з артисткою над альбомом-переможцем.

У важкій музиці тріумфував леген­дарний Оззі Озборн. Ветеран рок-сцени отримав нагороди за най­кращий рок-альбом і за найкраще металеве виконання Degradation Rules.

Схожі новини