Передплата 2024 «Добра кухня»

У грі Microsoft Flight Simulator буде українська «Мрія»

  • 03.02.2023, 20:30
  • 793

Держпідприємство «Антонов» уклало ліцензійний договір з Microsoft про право використання марки Ан-225 «Мрія» в новій версії гри Microsoft Flight Simulator

Фото - з Facebook Антонов
Фото - з Facebook Антонов

Як йдеться в повідомленні пресслужби компанії, завдяки цьому кожен користувач гри зможе відчути себе пілотом унікального літака «Мрія», який в грі буде представлений у вигляді, максимально наближеному до оригіналу.

«Ми хотіли запустити цю версію саме на річницю руйнування літака, до 27 лютого. Наше бажання — зробити все можливе для відновлення Ан-225. Ми плануємо перераховувати кошти ДП „АНТОНОВ“, яке буде відбудовувати цей потужний літак», — зазначив голови програми Microsoft Flight Simulator Йорг Ньюман.

Нову гру вже протестував командир екіпажу Ан-225, шеф-пілот Дмитро Антонов та відзначив високий професіоналізм команди, яка працювала над розробкою цього продукту та записав привітальну промову до користувачів Microsoft Flight Simulator.

Наразі ДП «АНТОНОВ» виконує комплекс розрахунково-дослідних робіт з метою розробки програми відбудови Ан-225, яка буде виконуватися після закінчення війни.

Схожі новини