Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

російські командири використовують своїх солдатів як гарматне м’ясо

  • 01.02.2023, 09:30
  • 504

Про це представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов заявив речник в ефірі телеканалу FreeДом. За його словами, українські захисники вміють воювати вміннями, на відміну від росіян, які намагаються брати кількістю

“Ситуація дуже складна: ворог продовжує наступати. Насправді втрати ворога набагато вищі, ніж в української армії. Майстерність і мотивація українських воїнів, техніка та озброєння — це те, що зрештою переламає перебіг наступальних дій”, — зазначив представник воєнної розвідки України.

Також Андрій Юсов повідомив, що протягом лютого та березня відбуватимуться запекліші бойові дії, а Україна перебуває напередодні дуже активної фази на фронті.

“З огляду на той стан військ і техніки, які є в окупантів, нічого іншого, крім як воювати кількістю, у них не залишається. Кількість трупів, які їдуть до росії, а також, зокрема, і важкопоранених, я думаю, рано чи пізно почне діяти навіть на це зазомбоване суспільство”, — підсумував представник воєнної розвідки України.

Схожі новини