Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Артилерія + „Посейдони“ — це формула нашого успіху»

  • 30.01.2023, 19:41
  • 932

Вікторія Сюмар оголосила збір коштів на комплекс БПЛА «Посейдон» для артилеристів 43-ї бригади, половину оплатить Фонд Порошенка

Посейдон
Посейдон

Народна депутатка з фракції «Європейська Солідарність» Вікторія Сюмар оголосила збір коштів на комплекс БПЛА «Посейдон» для артилеристів 43-ї бригади, яка дислокується на Київщині. Вартість комплексу із трьох безпілотників та станції управління 340 тисяч євро, половину з них сплатить Фонд Порошенка.

«Я не сприймаю фразу: треба вмирати за Україну. За Україну треба жити і вбивати її ворогів. І тому ми взялися за дуже амбітну справу — зібрати половину коштів на унікальний комплекс безпілотників „Посейдон“, який є очима для нашої української артилерії. Комплекс — це система управління і три „пташки“. Він коштує 340 тисяч євро. Ми збираємо 170 тисяч, другу половину коштів оплачує Петро Порошенко», — пояснює Сюмар.

«Безпілотники — це найнеобхідніша річ в сучасній війні. Бо вони дають можливість бачити цілі і дають можливості їх вражати, без безпосередньої участі людини. Ми хочемо купити найкращий безпілотний комплекс „Посейдон“ для артилеристів 43-ї бригади. До речі, „Посейдон“ цілком може бути і ударним, тобто нести вибухівку і знищувати ворога», — написала Сюмар у Facebook.

«43-я бригада — це хлопці, які разом з 72-ю бригадою розбили і врешті витіснили росіян з-під Києва. І столиця повернулася до життя. До нормального життя має повернутися вся Україна! Зараз 43-я на Донбасі. Але ніхто не має сумніву — якщо ми не розіб'ємо росіян там, вони знову прийдуть сюди. Вони підуть так далеко, як ми їм дозволимо. Але ми — не дозволимо. Ми будемо справжнім тилом. Ми будемо донатити, волонтерити і купувати для ЗСУ те, що дає можливість вбивати ворога. Якомога більше ворогів», — наголошує Вікторія Сюмар.
«Допоможіть нам зібрати на комплекс „Посейдон“, а ми потім покажемо відео, як за допомогою „Посейдонів“ наші хлопці знищують техніку ворога!», — пише депутатка.

«5 169 330 530 160 180 — картка БФ „Надійний тил“ у ПриватБанку. Це цільовий збір лише під „Посейдони“. Ми прозвітуємо про кожну копійку. Давайте разом зробимо так, аби швидше закінчити цю війну. Артилерія + „Посейдони“ — це формула нашого успіху», — переконана Сюмар.

Схожі новини