Передплата 2024 «Добрий господар»

Кіт Степан потрапив на обкладинку відомого журналу (ФОТО)

  • 20.01.2023, 19:45
  • 1 395

Кіт-блогер з Харкова Степан став «обличчям» діджитал-обкладинки журналу Times Monaco

Фото обкладинки із мережі
Фото обкладинки із мережі

На початку повномасштабного вторгнення рідний район Степана та його власниці Анни, Північна Салтівка, найбільш обстрілювали артилерія і ракети ворога. Кіт і його родина деякий час ховалися в метро, а потім блогерська спільнота покликала їх у Монако.

«Довгим і складним був для нас шлях із Харкова, який постійно зазнавав ракетних обстрілів. Монако було першим місцем у Європі, куди ми дісталися й знайшли притулок. Ми жили там два місяці і отримали велику допомогу, підтримку та турботу від місцевих мешканців. Ми щиро вдячні за нашу безпеку. У цьому казковому місці ми почувалися абсолютно безпечно та захищено. Краса природи, гір і моря, вражаюча архітектура міста та дивовижна атмосфера допомогли нам оговтатися від усіх жахів, які ми пережили. Монако — це шматочок раю на землі. Я мрію, що Україна стане такою ж безпечною», — розповіла господарка Степана.

Зараз котик, його власниця та нова киця, Стефанія, яку вони підібрали у мандрах, перебувають в Україні. Після відвідин рідної домівки вони переїхали до Львова.

Схожі новини