Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Охоронець задушив свого колегу електричним кабелем

Зухвале вбивство сталося на Самбірщині. Охоронець спочатку вдарив свого колегу ножем, а потім задушив електричним кабелем

Підозрюваного у вбивстві затрамали поліцейські
Підозрюваного у вбивстві затрамали поліцейські

Тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті було виявлене у гуртожитку, розташованому в одному з сіл Самбірського району. Правоохоронці встановили особу загиблого — ним виявився 26-річний мешканець одного з сіл Стрийського району, який працював охоронцем техніки одного з сільськогосподарських підприємств.

Поліцейські встановили, що до скоєння вбивства причетний співробітник загиблого, охоронець цього ж підприємства, також житель Стрийщини віком 51 рік.

Як з’ясували правоохоронці Самбірського районного відділу поліції, в обідній час, коли чоловіки розпивали спиртне, між ними виник конфлікт. Старший спочатку вдарив молодшого ножем, а потім — задушив електричним кабелем.

Поліцейські затримали зловмисника за підозрою у вбивстві та повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере зловмиснику запобіжний захід.

Схожі новини