Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

ДБР досі не закрило справу проти Порошенка за Томос, яку ініціював Портнов

  • 06.01.2023, 15:17
  • 717

ДБР і досі не закрила справу Петра Порошенка за Томос, відкриту за наклепом Портнова

Про це пише у Facebook співголова фракції «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко.

«Так само і справу про запровадження воєнного стану через інцедент в Керченській протоці і захоплення українських кораблів. А ще є справа по контрнаступу і звільненню Маріуполя. І по іншим героїчних і трагічних сторінках війни, яка почалася в 2014. Не знаю, чи закрили справу по Байдену, відкриту за пасквілями агента Кремля, й досі народного депутата Деркача», — зауважує Геращенко.

«Історія — цікава штука, й якщо я побачу борди, де навпроти перекошеної злобою морди кремлівського вбивці путіна буде втомлене і зосереджене обличчя президента України Зеленського, не здивуюся», — пише народна депутатка.

«Хто згадає сьогодні передвиборчу програму Зеленського? Мабуть, 75% українців скажуть, що це була „Армія. Мова. Віра“. Для нашої команди важливо, що наш порядок денний сьогодні на часі. І він виявився єдино чесним і правильним для об'єднання», — наголошує Геращенко.

«Сильна Армія. Мова, а не какая разніца. Віра і українська церква, а не філія ФСБ в рясах. Ми вітаємо всі кроки, які спрямовані на посилення ЗСУ, захист і розвиток української мови і заборону кремлівської церкви. І щиро їх підтримуємо. Богослужіння ПЦУ в Лаврі - це деокупація центру Києва. Нарешті», — резюмує Геращенко.

Схожі новини