Передплата 2024 «Добрий господар»

Окупанти відбирають приміщення у фермерів, — Луганська ОВА

  • 05.01.2023, 10:30
  • 507

росіяни розселяють своїх військових в ангарах, які відібрали у місцевих аграріїв

Фото ілюстративне із мережі
Фото ілюстративне із мережі

Про це повідомили в Луганській ОВА.

«Свавілля зафіксоване й у Біловодській громаді. Там окупаційна влада змушує аграріїв залишати ангарні приміщення, аби заселяти туди російських солдат. Також на базі сучасної лікарні, якою вона була до 24 лютого минулого року, тепер розташований військовий госпіталь, який завалений пораненими окупантами», — йдеться у повідомленні.

За даними ОВА, така ж ситуація і в окупованому Луганську.

«Щоправда, там „вагнерівців“ вже пакують до неврологічного відділення обласної клінічної лікарні, де найманці зайняли майже 100 ліжко-місць. В інших медичних закладах міста вільних місць практично не залишилося», — додали в обладміністрації.

Водночас, зазначили в ОВА, мешканці окупованого Сєверодонецька замерзають без теплопостачання і не можуть зрозуміти, чому окупаційна влада до пункту тимчасового розміщення впустила тільки 67 осіб, хоча він може вмістити нібито на 700 осіб, про що повідомляє російська пропаганда.

«Більш того, цей пункт заповнений менше, ніж на 10%, а в місті збираються відкривати ще два аналогічних. Для обраних», — підсумували в обласній адміністрації.

Схожі новини