Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Данська розвідка: путін відчуває серйозний хронічний біль через падіння з коня

  • 01.01.2023, 09:45
  • 1 249

путін не страждає на невиліковну хворобу, але відчуває серйозний хронічний біль після кількох падінь і нещасних випадків, і з часом це може вплинути на його перебування при владі

Про це повідомив співробітник розвідувальної служби Данії (FE) на ім'я Йоакім в інтерв'ю Berlingske.

«Найбільша наша невизначеність стосується його здоров’я, або того, що хтось його усуне через погіршення стану здоров’я», — заявив співробітник розвідки.

FE не вважає, що путін страждає на невиліковну хворобу, а скоріше відчуває серйозний хронічний біль після кількох падінь і нещасних випадків.

«Тому він намагається сидіти і міцно триматися за речі. Це для того, щоб полегшити біль», — зазначив співрозмовник.

Видання зазначає, що різні ЗМІ раніше повідомляли, що путін страждає від наслідків падіння з коня в 2000-х роках. Пізніше з’явилася інформація, що він також отримав травми під час занять дзюдо і хокеєм протягом останніх кількох років.

Водночас FE вважає, що путін раніше хворів на одну з форм раку й лікувався від неї, коли почав війну, що, можливо, і вплинуло на його рішення.

FE не очікує, що путін помре від хвороби, на яку страждає. Але з часом вона може призвести до того, що російська еліта захоче бачити сильнішу людину біля керма.

«У нас склалося стійке враження, що частина еліти бачить, що вони йдуть неправильним шляхом», — додав співробітник данської розвідки.

Схожі новини