Передплата 2024 ВЗ

Уже дратує: як американці розлюбили Меган Маркл

  • 30.12.2022, 19:35
  • 1 489

Колишня голлівудська актриса, дружина британського принца Меган Маркл знову у центрі уваги. Цього разу герцогині Сассекській дісталося від американців: у новій статті її називають «нарцисом року» і порівнюють із Каньє Вестом, Дональдом Трампом та Ілоном Маском

Меган Маркл. Фото із мережі
Меган Маркл. Фото із мережі

Про це пише видання Daily Mail.

Письменниця Джоанна Вайс опублікувала статтю в американському журналі Politico, де вказала нарцисів 2022 року. Однією із головних героїнь матеріалу стала дружина принца Гаррі Меган Маркл. Письменниця зізналася, що спочатку Меган і Гаррі викликали в неї повагу, але після перегляду документального фільму про герцог Сассекських на Netflix вона кардинально змінила свою думку про пару.

У статті Джоанна Вайс назвала Меган Маркл «нарцисом», схожим на Дональда Трампа, Каньє Веста та Ілона Маска, зазначивши, що після виходу серіалу американці втратили інтерес до герцогині.

«Моя природна симпатія до Меган і Гаррі поступово почала перетворюватися на роздратування, і я зрозуміла, що вона має свої межі», — пояснила вона.

Меган і Гаррі завжди любили США, але зараз нічого, крім роздратування, вони не викликають. Надмірна напруга, яка призвела до критики серіалу — це той самий імпульс, який спричинив обурливу поведінку Ілона Маска у Twitter і антисемітизм Каньє Веста", — наголосила автор статті.

Наприкінці Вайс все ж таки зауважила, що «нарцисизм» Меган Маркл м’якший, ніж у Маска чи Веста. Письменниця зазначила, що претензії герцогів до британської королівської родини цілком законні, але люди «втомилися слухати одне й те саме».

«У заявах Меган і Гаррі завжди звучать одні й ті самі претензії та вимоги. Після перегляду їхнього шоу навіть критики, що співчувають парі, визнали, що тут мало нового, тільки марнославство», — підсумувала автор.

Нагадаємо, що на початку грудня на стрімінговій платформі Netflix вийшов шестисерійний документальний серіал Гаррі і Меган. У фільмі герцоги Сассекські розповіли історію свого кохання, а про події, які змусили їх переїхати до США і відмовитися від королівських повноважень.

Схожі новини