Передплата 2024 «Добра кухня»

«Нікому не вдасться зіпсувати нам свята», — Марина Порошенко

  • 30.12.2022, 10:00
  • 669

Жодному російському чорту не вдасться зіпсувати нам різдвяні і новорічні свята — переконана Марина Порошенко

Фото із сайту Європейської Солідарності
Фото із сайту Європейської Солідарності

Вона показала майстер-клас з виготовлення неймовірних різдвяних прикрас із доступних для кожного матеріалів. Частину цієї рукотворної краси Петро Порошенко вже передав військовим на передову.

«Як у казці, перед Різдвом Христовим чорти біситися починають і намагаються вкрасти у нас свято. Зробити нам свято темним, холодним та безлюдним. Але в них нічого не вийде. Кожен в своїй родині зможе зробити тепло свічками, подарунки дітям — своїми руками», — сказала Марина Порошенко.

«Ми обов’язково переможемо, адже наші Збройні Сили — найкращі. Ми не втомлюємося кожного дня дякувати їм за те, що вони дарують нам віру в перемогу і можливість у затишній атмосфері зустріти свята. Тому що Збройні Сили — це наші українці, наші хлопці і дівчата, чоловіки і жінки, які пішли захищати країну. Тому що вони її люблять понад усе і роблять все, щоб її врятувати від рашиської навали. А ми в тилу маємо робити все, щоб допомогти їм», — додає вона.

Марина Порошенко показала технологію виготовлення святкового півмісяця та різдвяної ялинки. «Мені все життя подобалося робити щось своїми руками, я захоплювалася поробками, в’язанням, вишиванням, шила сама, коли ще все було в дефіциті. Самі шили, в’язали і обмінювалися з подругами. Не бійтесь — і у вас обов’язково все вийде», — наголосила вона.

Річ, виготовлена власними руками, буде нести вашу енергетику — переконана Марина Порошенко. А якщо залучити дітей, то це залишиться у їхніх спогадах на все життя.

Для виготовлення декоративної ялинки Марина Порошенко використала картон зі звичайної папки, пінопласт, мішковину, шишки, намистини, ялинкові прикраси, фарбу і клей. Ялинка вже поїхала на Донеччину — у 10-у гірсько-штурмову бригаду.

«Щоб до них прийшло свято, щоб вони змогли біля своєї буржуйки поставити ялинку. Це один з подарунків на фронт, які будуть допомагати створювати святковий настрій. А інші подарунки будуть допомагати захищати життя і здоров’я. І перемагати», — зазначила Марина Порошенко.

Схожі новини