Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Десятки мільйонів гривень на благодійність — кому допомагає IDS Ukraine

  • 30.12.2022, 09:45
  • 3 508

Національний виробник питної води, компанія IDS Ukraine, до складу якої входять бренди Моршинська, Миргородська, Аляска, Aqua Life та ексклюзивна дистрибуція Borjomi, протягом 2022 року надала благодійну допомогу на суму 75 млн грн.

З початку повномасштабного вторгнення компанія активно підтримує українців критично важливим для життя продуктом — питною водою. Починаючи з 24 лютого на потреби ЗСУ, лікарень, тимчасово переселеним особам та на деокуповані території було безоплатно передано більше 320 великих вантажівок якісної бутильованої води на суму 61 млн грн! Відчуваючи свою відповідальність перед населенням України, IDS Ukraine однією із перших відправляє продукцію на деокуповані території, як тільки це стає безпечно. Так, вже у перші дні через волонтерські організації було передано воду у звільнений Херсон, перед цим — мільйони пляшок було доставлено у деокуповані райони на сході країни. Загалом, компанія співпрацює на регулярній основі з більш ніж 40 благодійними і волонтерськими організаціями, включаючи всесвітньо відомі.

Особливу увагу і турботу IDS Ukraine приділяє допомозі ЗСУ. Компанія перерахувала близько 10 млн грн на потреби армії та благодійних організацій, які опікуються допомогою ЗСУ. Крім того, співробітникам, які вступили до лав ЗСУ та ТРО, компанія закупила сучасне екіпірування на суму понад 3,5 млн грн, серед якого військове спорядження та взуття, каски, бронежилети, аптечки. Усі працівників продовжують отримувати зарплату, попри скасування таких гарантій державою. Загальна сума виплат склала понад 25 млн грн.

«Благодійність ― надзвичайно важливе явище, яке свідчить про зріле суспільство. Після 24 лютого наша благодійність найбільше спрямована на допомогу українській армії. Ми повинні гуртуватися, щоб пройти цей складний час і вибороти перемогу», — коментує Всеволод Білас, Директор з корпоративних питань IDS Ukraine.

Не забуває компанія і про допомогу освітньому сектору. Протягом багатьох років IDS Ukraine підтримує один із найстаріших закладів вищої освіти України та Східної Європи — Львівську Політехніку. У знак вдячності за постійну допомогу та підтримку, компанії було присвоєне звання Благодійника року серед юридичних осіб. Почесну нагороду урочисто передали Всеволоду Біласу 26 грудня 2022 року у стінах навчального закладу.

Про компанію:

IDS Ukraine — українська група компаній, заснована в 1996 році. Це національний виробник бутильованих вод, до складу якого входить Моршинський завод мінеральних вод «Оскар», Миргородський завод мінеральних вод, дистрибуційна компанія «ІДС» та оператор доставлення води «ІДС Аква Сервіс». Група компаній володіє торговельними марками «Моршинська», «Миргородська», «Аляска» та «Аква Лайф», а також є ексклюзивним імпортером в Україну мінеральної води «Боржомі».

IDS Ukraine — лідер ринку бутильованих вод і має значний вплив на формування і розвиток галузі. Загальна сума капітальних інвестицій, в тому числі у виробництво, за останні 5 років сягає 2,3 млрд грн. IDS Ukraine є найбільшим платником податків та зборів у галузі: 752 млн грн за 2021 р.. Надає роботу 3 тис. людей і відіграє значущу роль для таких невеликих міст, як Миргород і Моршин, як основний роботодавець.

Схожі новини