Передплата 2024 «Добра кухня»

LUMOS Orchestra запрошує на унікальний концерт «The Sounds of Christmas»

  • 21.12.2022, 10:07
  • 761

У Львові відбудеться унікальний для України вечір різдвяних саундтреків «The Sounds of Christmas» від LUMOS Orchestra

3 січня у Театрі ім. М. Заньковецької відбудеться єдиний в Україні святковий концерт музики з різдвяних фільмів та мультфільмів «The Sounds of Christmas» від симфонічного оркестру LUMOS Orchestra та хору «Євшан».

Початок концерту о 19:00, повідомили організатори VINIL Concert agency.

У програмі вечора у виконанні оркестру та хору прозвучать саундтреки та композиції з улюблених фільмів — «Сам удома», «Різдвяна історія», «Гаррі Поттер», «Полярний експрес», «Едвард руки-ножиці», «Чарлі та шоколадна фабрика», «Крижане серце 1−2», «Кошмар перед Різдвом», «Нарнія», «Золотий компас», «Клаус», «Ґрінч», «Доктор Хто», «Красуня та чудовисько», «Вартові легенд» та ін. Солісти та оркестр виступатимуть у казкових зимових костюмах, а усе дійство буде обрамлене святковими декораціями.

«Це концерт, на якому оживають дива. Який змушує затамувати подих, зігріває душі та дозволяє забути про негаразди і слідом за музикою поринути у святкову пригоду, небачені світи та неймовірні історії», — запрошують на подію організатори VINIL Concert agency.

Чарівну музику доповнить неповторна різдвяна історія-притча, яку супроводжуватиме відеоряд з фільмів та мультфільмів. Також для найменших будуть цікаві і захоплюючі інтерактиви, тож концерт підійде для всієї сім'ї.

Диригентом вечора стане Роман Кресленко. Аранжувальник, художній керівник проєкту — Діана Коваль, художній керівник хору — Ірина Кресленко.

Квитки за посиланням
https://concert.ua/uk/event/the-sounds-of-christmas-lviv

Довідково

LUMOS Orchestra — відомий львівський симфонічний оркестр, що створює видовищні та атмосферні шоу присвячені музиці з кіно, серіалів, мультфільмів та відеоігор. За більш ніж 10-річну діяльність має в своєму репертуарі більше 700 композицій, великі тематичні події за «Гаррі Поттером», «Володарем Перснів», «Зоряним війнам», «Доктору Хто», концерти присвячені музиці з мультфільмів студії Disney та комп’ютерним іграм. Концерти LUMOS Orchestra завжди залишають після себе яскраві враження, незабутні емоції та потужний заряд натхнення.